شنبه دوم شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۲:۵۴:۴ بعد از ظهر

اخبار دل و جگر

کاهش کشتار دام زنده قیمت دل و جگر را افزایش داد

غلامحسین شیرازی، علت اصلی افزایش قیمت هر دست دل و جگر گوساله و گوسفندی را کاهش عرضه دام زنده داخلی و عدم واردات آلایش شامل دل و جگر ذکر کرد.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر در گفتگو با «نود اقتصادی»:
جگر کیلویی 13 هزار تومان گران شد/ فروش جگر 35 درصد کم شد/ هر سیخ جگر گوسفندی 3 هزار تومان است

شیرازی گفت: قیمت دل و جگر گوسفندی نسبت به سال قبل 13 هزار تومان گرانتر شده است و از 52 هزار تومان به 65 هزار تومان رسیده است. البته برخی مغازه داران قصابی هر کیلو دل و جگر را تا 70 هزار تومان می‌فروشند.

بررسی خبرنگار «نود اقتصادی» نشان می‌دهد
متوسط هزینه ماهانه زندگی در تهران ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان


بررسی خبرنگار «نود اقتصادی» نشان می‌دهد
در دولت روحانی قیمت خانه در منطقه ۲۲ تهران 5 برابر شد
محمدعلی فرخ‌مهر، رئیس اتحادیه هتل داران تهران:
هتلهای تهران 30 درصد کاهش اشتغال داشتند/ هتلهای دولتی 5 ستاره در حد یک هتل دو ستاره خدمات می‌دهند
فیلم/ فرشاد مومنی، اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه علامه ادعا کرد:
با حذف صفرها از پول ملی، اختلاس‌ها هم بیشتر می‌شود

پربیننده